por Jolant 50 g Bejo Zaden
Por Jolant Bejo Zaden:
- okres wegetacji trwa ok. 90 dni
- doskonały na rynek warzyw świeżych i do przetwórstwa
- można mrozić
Por Jolant 50 g Bejo Zaden
Por Jolant jest doskonałą odmianą na jesienne zbiory. Doskonale nadaje się na rynek warzyw świeżych, w przetwórstwie jak również do mrożenia. Por ten ma grubą łodygę z długą wybieloną częścią. Por Jolant ma bardzo dobre plony na ziemiach torfowych, uprawiany na innych wymaga uprawy głębokiej.
SPECYFIKACJA:
- wegetacja trwa ok. 90 dni
- dedykowany na rynek świeży, do przetwórstwa
- można mrozić
- obsada w tyś. szt. na ha: 140-180
- odporność: IR: Pp
- siew: 01.05-30.06
- zbiory: 15.08-15.11
- przechowywanie: 16.11-31.12
OPAKOWANIE: 50 G
Rzeczywisty wygląd towaru może różnić się od tego, który widnieje na zdjęciach.